MediaCP Manual
Een klant verwijderen

Last updated 2 maanden ago

Het verwijderen van een Klantaccount zal het account en alle mediadiensten die aan deze Klant toebehoren onmiddellijk en permanent verwijderen. Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt en de Klant of zijn gerelateerde Media Services kunnen niet worden hersteld.

Table of Contents